wonen in het
land van de hilver

Het Land van de Hilver is een prachtig gebied dat naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door authentieke Brabantse gezelligheid.

Bouwkavels | Land van de Hilver

bouwkavels

 
 
 

Beverakkers / Biest-Houtakker

Beverakkers IV ligt aan de zuidelijke buitenrand van Biest-Houtakker en heeft een ruime en groene opzet. Vanuit het hart van het plangebied bieden door bomen geflankeerde lanen en groenstroken zicht op de weilanden en akkers in de directe omgeving. Zelfs tot tussen de woningen ademt men hier de sfeer van het buitengebied. Het centrale plein wordt ingericht als speelweide.

Starters, gezinnen en senioren, in Beverakkers kan ieder zijn draai vinden. In het plan is ruimte voor 54 woningen. De bouwkavels, waaronder enkele bestemd voor tweeonder-een-kapwoningen, variëren in grootte van circa 260 m2 t ot 8 60 m 2. In het plangebied worden ook koopwoningen gerealiseerd.

Neem voor meer informatie over de bouwpercelen en koopwoningen contact op met Van der Weegen Bouwgroep of kijk op www.hierwonen.nl.

Bouwvoorschriften
Koopsommenlijst

 
Beverakkers, Biest-Houtakker | Land van de Hilver
 
Akkerstraat, Biest-Houtakker | Land van de Hilver

Akkerstraat / Biest-Houtakker

In de Akkerstraat, aan de rand van het dorp, ligt een bouwperceel van circa 2.914 m2. Met uitzicht op de akkers.

Bouwvoorschriften
Koopsommenlijst

 
 

Vossenhol / Biest-Houtakker

In de rustige bocht van het Vossenhol die vanuit het dorp richting het Wilhelminakanaal loopt, liggen twee bouwpercelen. Beide percelen hebben een oppervlakte van ruim 800 m2.

De percelen vormen een ideaal startpunt voor lange wandelingen aan het kanaal, maar ook voor andere sportieve uitdagingen hoeft u niet ver te zoeken. Op loopafstand liggen de tennisbanen van de plaatselijke tennisclub.

Bouwvoorschriften
Koopsommenlijst

 
Vossenhol, Biest-Houtakker | Land van de Hilver
 
 
Locatietekening Biest-Houtakker | Land van de Hilver